Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

Νιόπλιας: Είμαστε καλύτεροι από την Σταντάρ



ΝΟΚ ΑΟΥΤ Ο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

Την πικρία του για το πώς κύλησε το παιχνίδι της Πέμπτης με την Σταντάρ Λιέγης φανέρωσε και την Κυριακή στην Τρίπολη ο Νίκος Νιόπλιας. Ο 45χρονος τεχνικός ισχυρίστηκε πως η ομάδα του είναι σε θέση να γυρίσει με την νίκη από το «Μορίς Ντουφράν» αλλά...



...παραδέχτηκε πως είναι πρόκριση είναι πολύ δύσκολο να έρθει μετά το 1-3 του ΟΑΚΑ.

«Πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε, αλλά αν ανατρέψουμε το σκορ δεν το ξέρω. Θυσιαστήκαμε σε αυτό λόγω του ότι είχαμε ένα δύσκολο ματς εδώ, στη συνέχεια θα ξαναπαίξουμε την Πέμπτη, την Κυριακή και πάλι την Πέμπτη για το Κύπελλο. Έχουμε συνεχή παιχνίδια και όσο και αν είναι κάπως αφύσικο, κάτι πρέπει να θυσιάζεις. Αλλά στο παιχνίδι με την Σταντάρ όλα πήγαν στραβά. Είναι ένα από αυτά τα παιχνίδια που τα πράγματα πάνε όλο και χειρότερα. Δεν είχαμε όμως σκοπό να το αφήσουμε το παιχνίδι. Αν στο 15’ είσαι 0-2 και εκεί που πιέζεις χτυπάει κάποιους ποδοσφαιριστής σου τι να πεις. Θεωρώ ότι είμαστε πολύ καλύτερη ομάδα από την Σταντάρ Λιέγης αλλά δεν μπορείς να το πεις γιατί έχεις φάει τρία γκολ…», είπε σχετικά ο Νιόπλιας που χαρακτήρισε δίκαιη την νίκη του «τριφυλλιού» επί του Αστέρα.

«Ήταν μια πάρα πολύ σημαντική νίκη. Μια νίκη δίκαιη πέρα ως πέρα, αλλά δεν ήταν εύκολη, ήταν δύσκολη γιατί ο αγωνιστικός χώρος δεν προσφερόταν για να παίξεις καλή μπάλα. Χρειαζόταν να δείξεις πειθαρχία, τακτική και χαρακτήρα και εμείς αυτά τα είχαμε σαν ομάδα. Δεν αγχωθήκαμε σε κανένα σημείο του αγώνα. Ήταν ένα δύσκολο ματς, καθόλου εύκολο και μπορεί τέτοια ματς να κυλήσουν με ευκαιρίες πολλές, χωρίς όμως στο τέλος να πετύχεις το γκολ και να μείνεις με την πίκρα ότι είσαι καλύτερος αλλά δεν κέρδισες. Κάτι που έχει συμβεί πολλές φορές φέτος με εμάς».

«Τον τίτλο του φαβορί τον έχουμε πάντα, το πρωτάθλημα δεν έχουμε πάρει ακόμα. Αλίμονο αν ο Παναθηναϊκός δεν έχει τον τίτλο του φαβορί», είπε ακόμα ο Νιόπλιας που αναφέρθηκε και στις αλλαγές σε πρόσωπα και σχήμα που έγιναν μετά τον τραυματισμό του Σπυρόπουλου.

«H πρώτη ήταν αναγκαστική και επιλέξαμε αφού είχαμε έναν αριστεροπόδαρο παίκτη, τον Καντέ, και τον έχει δοκιμάσει εκεί ο Παναθηναϊκός, να τον βάλουμε στα αριστερά. Όσο περνούσε η ώρα είναι λογικό να θες να βγάλεις ένα παίκτη που είναι στόπερ και δεν επιτίθεται και για αυτό βάλαμε τον Λουκά που τα καταφέρνει και εκεί».

Χάνει Σταντάρ και Ολυμπιακό ο Σπυρόπουλος

Λίγες μόνο μέρες μετά την νέα θλάση την οποία υπέστη ο Φίλιππος Δάρλας, ο Παναθηναϊκός χάνει και τον βασικό αριστερό του οπισθοφύλακα του, τον Νίκο Σπυρόπουλο. Ο διεθνής αμυντικός αποχώρησε τραυματίας στα τέλη του πρώτου ημιχρόνου, δίνοντας την θέση του στον Στέργο Μαρίνο. Ο Νιόπλιας ανέφερε σχετικά στην συνέντευξη Τύπου πως «πονάει στο γόνατο, θα μας λείψει αλλά δεν ξέρω για πόσο» και οι φόβοι του επιβεβαιώνονται καθώς ο Σπυρόπουλος έχει φαίνεται πως έχει υποστεί μια κάκωση στον έσω πλάγιο σύνδεσμο. Την Δευτέρα θα του γίνει μαγνητική αλλά μένει σίγουρα νοκ άουτ για το ματς της Πέμπτης στην Λιέγη και πιθανότατα δεν θα είναι διαθέσιμος ούτε για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

http://www.sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου