Παρασκευή 2 Απριλίου 2010

Οι τέσσερις «killer» που κοιτάει



Η απόκτηση του αμυντικού που θα κάνει τη διαφορά είναι δεδομένη στον Παναθηναϊκό αυτό το καλοκαίρι. Τον Μεξές στέλνουν οι Ιταλοί, ενώ στη λίστα βρίσκονται και οι Κρόλντρουπ, Μπουμσόνγκ, Παλέτα...



Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα ο Φιλίπ Μεξές της Ρόμα βρίσκεται στο στόχαστρο του «τριφυλλιού». Ο Γάλλος αμυντικός έχει ετήσιες απολαβές που φτάνουν τα 2,25 εκατ. ευρώ και το συμβόλαιο του με την ομάδα της Ρώμης εκπνέει το καλοκαίρι του 2011.

Οι «τζιαλορόσι» είναι διατεθειμένοι να τον αφήσουν αν βάλουν στα ταμεία τους ένα ποσό κοντά στα 5 εκατ. ευρώ, ωστόσο η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν πρέπει να θεωρείται. Στον Παναθηναϊκό ποντάρουν στην παρουσία του Σισέ, ο οποίος ξέρει τον Μεξές από την κοινή θητεία τους στην Οσέρ.

Την ίδια ώρα σύμφωνα με τη «SportDay» ο Ρενέ Χένρικσεν προσπαθεί να πείσει τον συμπατριώτη του Πιερ Κρόλντρουπ να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Ο 31χρονος αμυντικός δεν τα έχει βρει ακόμα με την Φιορεντίνα για την ανανέωση της συνεργασίας τους που λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και οι «πράσινοι» ελπίζουν ότι ο Δανός μπορεί να πάρει την απόφαση και να έρθει στην Ελλάδα.

Το τρίτο όνομα που ακούγεται έχει «παίξει» και στο παρελθόν για τον Παναθηναϊκό. Πρόκειται για τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ της Λιόν, ο οποίος αποτελεί εναλλακτική λύση αν δεν προχωρήσει μία από τις παραπάνω περιπτώσεις. Ο Γάλλος αμυντικός έχει συμβόλαιο ως το 2011 με την ομάδα του, αλλά στη Λιόν δεν θα έλεγαν όχι στο ενδεχόμενο να τον πουλήσουν με μια ικανοποιητική πρόταση.

Τέλος ο τέταρτος αμυντικός που βρίσκεται στην πράσινη λίστα είναι ο Γκαμπριέλ Παλέτα της Μπόκα Τζούνιορς, ο οποίος είχε απασχολήσει τον Παναθηναϊκό κατά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ο Αργεντινός παίκτης έχει να αγωνιστεί από τις 14 Μαρτίου και δεν φέρεται να βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Άμπελ Άλβες. Οι «πράσινοι» ωστόσο, προβληματίζονται από το γεγονός ότι ο Παλέτα δεν έχει πολλά παιχνίδια στα πόδια του.

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου