Κυριακή 2 Μαΐου 2010

Το πάρτυ της ζωής του!


Δομάζος, Σαραβάκος, Βαζέχα θύμισαν σε όλους το ένδοξο παρελθόν, ο Καραγκούνης σήκωσε την κούπα στα ουράνια και το ΟΑΚΑ έζησε ανεπανάληπτες στιγμές σε μία φαντασμαγορική φιέστα!



...Το σήκωσε ο «τυπάρας»!

Όλα ήταν έτοιμα. Οι νταμπλούχοι πάνω στην σκηνή, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού και της Σούπερ Λιγκ, Νικόλας Πατέρας, έτοιμος για την απονομή. Το κύπελλο εμφανίστηκε από το εσωτερικό της σκηνής. Ο Πατέρας την έδωσε στον Καραγκούνη, εκείνος την φίλησε δις και την σήκωσε στον Αττικό ουρανό! Μέσα σε αποθέωση. Μέσα σε ένα εκπληκτικό σκηνικό από εκατοντάδες βεγγαλικά που έκαναν την νύχτα μέρα, από πράσινο κονφετί που κύκλωσε τους παίκτες του «τριφυλλιού».

Και αφού βγήκαν οι αναμνηστικές φωτογραφίες, ήρθε η ώρα για τον γύρο του θριάμβου! Όπως ήθελαν οι παίκτες. Όπως έπρεπε. Με τον κόσμο στις θέσεις του να απολαβάνει τις στιγμές. Στιγμές που περίμενε εδώ και έξι χρόνια και απόψε στο ΟΑΚΑ το χάρηκε και με το παραπάνω!

«Όλε» με τον Πατέρα!

Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει και με το καθιερωμένο «όλε» μπροστά στο πέταλο των οργανωμένων, με τον Νικόλα Πατέρα να συμμετέχει και εκείνος στο πάρτι των ποδοσφαιριστών του και του κόσμου.

www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου