Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

«Εμπόδια» για Σισέ


Οι Γάλλοι διεθνείς επιδόθηκαν σε σπριντ και ασκήσεις αντοχής στην πρωινή προπόνηση της Δευτέρας, στο προπονητικό κέντρο της Τιν στις Άλπεις, στο οποίο συνεχίζουν την προετοιμασία...



...Ξεχωριστό πρόγραμμα το οποίο περιελάμβανε υπερπήδηση εμποδίων και σπριντ μικρών αποστάσεων ακολούθησαν οι Γουίλιαμ Γκαλάς, Τζιμπρίλ Σισέ, Αντρέ Πιέρ Ζινιάκ και Νικολά Ανελκά. Η απογευματινή προπόνηση των «τρικολόρ», είχε ασκήσεις τεχνικής αλλά και τακτική.

«Παρών» στην προπόνηση ήταν και ο Φρανκ Ριμπερί, ο οποίος πήρε πτήση από τη Μαδρίτη, όπου και παρακολούθησε τον τελικό του Champions League ανάμεσα στην Μπάγερν και την Ίντερ, το βράδυ του Σαββάτου.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ραϊμόν Ντομενέκ προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει ένα πιο επιθετικογενές σχήμα αυτή την φορά σε αντίθεση με το παρελθόν.

Εν όψει του φιλικού με την Κόστα Ρίκα την Τετάρτη (26/5) ο Ντομενέκ προτίθεται να χρησιμοποιήσει ένα 4-3-3 με τον Τουλαλάν ως μοναδικό αμυντικό χαφ μπροστά από την 4άδα της άμυνας και τους Γκουρκίφ και Μαλουντά στις δύο πτέρυγες. Ο Ριμπερί αναμένεται να καλύψει την θέση του αριστερού επιθετικού και ο Σινιάκ αυτή του δεξιού. Ο Τιερί Ανρί θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Ουλιάμ Γκαλάς ο οποίος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στην κνήμη, προπονήθηκε χωρίς προβλήματα και στις δύο προπονήσεις και όλα δείχνουν ότι θα είναι 100% στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

http://www.sentragoal.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου