Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Εφοπλιστές για Σισέ!


Ο Τζιμπρίλ Σισέ έκανε φοβερή χρονιά με τα χρώματα του Παναθηναϊκού, με μεγαλύτερο κέρδος την επιστροφή του στην Εθνική Γαλλίας και την παρουσία του στο Μουντιάλ του καλοκαιριού. Οπως είναι λογικό...



...πολλές ομάδες σκέφτονται να χτυπήσουν την πόρτα του Παναθηναϊκού για να τον αποκτήσουν. Μετά την Μπλάκμπερν ακόμη μια ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ, φέρεται να έχει επιδείξει ενδιαφέρον για τον 28χρονο σούπερ σταρ του Τριφυλλιού. Ο λόγος για την Εβερτον, με αγγλικό δημοσίευμα να υποστηρίζει, πως οι εφοπλιστές είναι έτοιμοι να προσφέρουν 7 εκατ. ευρώ στους πράσινους για να τον κάνουν δικό τους!


"O Nτέιβιντ Μόγιες είναι έτοιμος να προχωρήσει σε μία σημαντική προσθήκη, φέρνοντας τον πρώην επιθετικό της Λίβερπουλ, Τζιμπρίλ Σισέ πίσω στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο Γάλλος διεθνής είχε μια απίστευτα επιτυχημένη σεζόν στην πρώτη του χρονιά στην Ελλάδα με τον Παναθηναϊκό, όπου σκόραρε 29 γκολ και βοήθησε την ομάδα του να κατακτήσει τίτλους.

Ο 28χρονος είναι σε εξαιρετική φόρμα και βρήκε τον δρόμο της επιστροφής στην εθνική ομάδα και κέρδισε μια θέση στις επιλογές του Ντομενέκ για το Μουντιάλ παρά το γεγονός ότι έχει να σκοράρει για την χώρα του περίπου πέντε χρόνια.

Ο τεχνικός της Έβερτον θέλει νέες επιλογές στην επίθεση και θέλει να φέρει τον Σισέ στο Μέρσεισάιντ, ελπίζοντας ότι θα τα καταφέρει με πρόταση που θα αγγίζει τα 7 εκατ. ευρώ", αναφέρει το δημοσίευμα του "caughtoffside.com".

Αστείο σενάριο με Αρλ
Παράλληλα, στην γαλλική ιστοσελίδα "provence" αναφέρεται ένα... φανταστικό σενάριο από κάθε άποψη! Η Αρλ, ομάδα στην οποία άρχισε την καριέρα του ο Σισέ, που εξασφάλισε την άνοδό της στο Σαμπιονά, θέλει να εντάξει ξανά στο ρόστερ της τον άσο του Παναθηναϊκού.

"Του τηλεφώνησα και του έκανα πρόταση συνεργασίας", τόνισε ο πρόεδρος της ομάδας, Ζαν Μαρκ Κονράντ στην γαλλική ιστοσελίδα και σύμφωνα με τον ίδιο, ο Σισέ άφησε ανοιχτή πόρτα, λέγοντας: "Μου είπε ότι θα μιλήσουμε μετά το Μουντιάλ. Θα σας κρατώ ενήμερους".

http://www.sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου